Főételek : Tejszínes - sajtos csirkecomb |
Tejszínes - sajtos csirkecomb
2011.01.24. 00:39

Mondhatni saját kreálmány..
Volt itthon 2 csirkecombom..1 doboz tejszínem és egy darab gyors felhasználású trappista sajtom.
Gondolkoztam mit lehetne ebből kihozni, az eredmény ez lett :
Hozzávalók:
1 db főzőtejszín
10-15 dkg trappista vagy gouda sajt
2-4 csirkecomb egész
sült csirke fűszerkeverék, vagy : bors, só, paprika, fokhagyma
további fűszerek: oregánó, bazsalikom, szerecsendió
A csirkecombokat bepácoltam a sültcsirke fűszerkeverékben, majd gyorsan megsütöttem teflon edényben . A szaftjával együtt jénai tálba öntöttem, meglocsoltam a tejszínnel, megszórtam a további fűszerekkel és reszelt sajttal a tetején betoltam a sűtőbe.
Párolt rizst készítettem hozzá, de lehet krumplipürével is finom.
|